Wie zijn we?

De Webbouwerij is een kleinschalig éénmansbedrijfje dat ontstaan is als een uit de hand gelopen hobby. Meer dan 20 jaar geleden begonnen met een heel eenvoudige website voor het plaatselijke jeugdhuis, lijntje per lijntje geschreven in HTML.

Omstreeks 2000 ontdekte ik de “wondere wereld” van het Content Management Systeem (CMS) Mambo, waardoor het maken van websites plots een stuk intuïtiever werd en er heel wat nieuwe mogelijkheden kwamen. Toen in 2005 het even rommelde in het Mambo-team en een groot deel van de ontwikkelaars zich afsplitsen en een nieuwe CMS Joomla opstarten, maakte ik ook de overstap en heb ondertussen al bijna 14 jaar lang de groei en bloei van Joomla meegemaakt van versie 1 naar ondertussen versie 3 en binnenkort versie 4.

In 2016 besliste ik om al die website-ervaring te gaan gebruiken om binnen mijn eigen bedrijfje op zeer kleine schaal websites te gaan ontwikkelen voor kleine bedrijfjes, verenigingen …. . Bewust heel kleinschalig, omdat ik dit combineer met een drukke dagjob én een gezin.

De bedoeling was vanaf de eerste dag niet om er rijk van te worden, maar wel om de jarenlange hobby en opgedane kennis om te zetten in wat “pretbudget” om leuke extra’s te doen met het gezin. Ik probeer dan ook te werken aan tarieven die een win-win situatie opleveren voor mijzelf én voor de klant. Service staat op de eerste plaats, een website is pas klaar als de klant er helemaal tevreden over is en ik doe dan ook net zo lang aanpassingen tot die tevredenheid er is (zelfs al vraagt het al eens wat meer werk dan oorspronkelijk ingeschat).  

Onze troeven:

  • Een website die je desgewenst zelf kan aanpassen
  • Volledig “responsive” of geoptimliseerd voor mobiel gebruik (tablet, smartphone, ..)
  • Ontwerp, kleuren, lettertype … volledig naar uw wens
  • Inclusief hosting én domeinnaam voor het eerste jaar
  • Inclusief nazorg gedurende 6 maand, zonder meerprijs
  • Steeds een vooraf afgesproken en defintieve all-inclusive prijs: geen addertjes onder het gras tijdens de uitvoering !

Geen enkel budget is te klein: wat ook je budget is, we vinden in overleg zeker de juiste oplossing voor jouw budget. En heb je later meer mogelijkheden, dan kan de site steeds verder groeien met extra pagina’s of extra functionaliteiten (bvb. een blog, een webshop, nieuwsbrieftool, …


Afdrukken   E-mail